Glazer Residence
Malibu, CA
New Construction: 7,300 s.f.
Date completed: 1998

This oceanfront estate spans 11,400 s.f. atop a lush Malibu hillside. The clients, both clinical psychologists, wanted the home to highlight the surrounding natural beauty and proximity to the Pacific Ocean. The modern design utilized clean lines and common spaces with high ceilings that open up to one another for an effortless flow of space. The use of full height windows and large skylights on the second floor bring plenty of natural light in.

Cozen Architecture + Lighting collaborated with Pierre Senechal for the Interiors which incorporate natural materials and pieces to complement the residence’s occupation in the landscape. Collaboration with Jonathan Spears of Sage Design Studios for the landscape architecture kept close consideration of the existing landscape while also choosing a plant palette that would accentuate the residence’s overall presence.

Landscape Architect: Johnathan Spears, Sage Design Studios
Interior Designer: Pierre Senechal, InStyle Interiors & Design
Contractor: Ross Wood, West Hill Construction